Szórakozás

Lola mindent elmesél a szexről

Az énekesnő fiataloknak tart szexuális felvilágosítást és örül, hogy végre egy értelmes dologban vehet részt.

Lola egy tizenéveseket célzó felvilágosító programban vesz részt, ahol a gyerekek bármilyen kérdéssel, panasszal fordulhatnak hozzá. Az énekesnő elárulta, hogy néha elnevette magát a forgatásokon, de örül, hogy részt vehet mindebben, hiszen ez végre egy értelmes dolog.

“Tavaly kerestek meg, hogy részt vennék-e egy ilyenben, de a forgatásokon és az előadásokon egy orvos is ott ült már mellettem. A tizenéves gyerekeknek ez a téma még vicc kategória vagy nem merik otthon megkérdezni, én pedig közelebb hozom hozzájuk. Amikor jött a felkérés, pont azon gondolkodtam, hogy szeretnék valami értelmesebb dolgot vállalni, amivel segítek másoknak. (…) Az elmúlt pár évben volt pár rossz tapasztalatom, rossz dolgok mellé álltam” – mesélte Lola a Mokkában.

Az énekesnő annak idején maga sem tudott a szüleivel beszélni a szexualitásról, hiszen nagyszülei nevelték fel, ezért máshol szerezte be a számára érdekes infókat.

“Én a nővéremmel tudtam ezeket a dolgokat megbeszélni, illetve elég hamar felkerültem Pestre, ahol felnőttekkel dolgoztam és ez náluk nem volt tabu téma” – árulta el Lola, aki magamutogatásával nem akar hülyét csinálni magából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik