Szórakozás

Lola: Nem akarok hülyét csinálni magamból

Az énekesnő elárulta, hogy egyes kolléganőivel ellentétben, ő nem szereti mutogatni bájait, nem a testével akar a címlapokra kerülni.

Lolával a Comet gálán találkoztunk, ahol egy visszafogott fehér ruhában jelent meg. Kihangsúlyozta, hogy nem szeretne senkit megbántani, de ő bizony nem csinál magából viccet, hogy aztán mindenki rajta csámcsogjon.

“Sose voltam ez a nagyon kipakolom magam típus. Megtetszett ez a ruha és megvettem, úgy gondoltam, hogy ide jó lesz. Nem vagyok annak a híve, hogy hülyét csináljak magamból, azért, hogy két fotó készüljön rólam” – mesélte a Hir24-nek az énekesnő, aki már a Sugarbirdnek is tervezett kollekciót.

Habár a 26 éves sztár nem említett nevet, de az biztos, hogy két évvel ezelőtt, ugyanezen az eseményen, Tolvai Reni okozott felejthetetlen látványt, amikor is szinte meztelenül pózolt a kamerák előtt.

Fotó: Facebook

Lola arról is beszélt, hogy zátonyra futott kapcsolatai után végre rátalált az igazira, akivel már komolyan tervezi a jövőjét.

“A párom is zenész, ezért mindketten nagyon be vagyunk táblázva a nyárra, de megoldjuk, hogy lopjunk magunknak egy kis időt. Még csak fél éve vagyunk együtt, de érzem, hogy ez most más, mint a többi. A korábbi kapcsolataimmal vakvágányon voltam, azóta átértékelődött bennem sok minden. Most boldog vagyok. A párom sokat segít a karrieremben és a magánéletemben is, örülök, hogy nem csak a szerelmem, hanem a barátom is egyben.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik