Szórakozás

Vágó István miatt utasították el az Operettszínház művésznőjét

Vágó Bernadett nem állhatott színpadra egy vidéki városban, mert azt gondolták, hogy ő a kvízmester lánya.

A népszerű tévés, Vágó István politikai nézetei miatt vált megosztó személyiséggé, és ennek a kárát látta most az Operettszínház művésznője, Vágó Bernadett – derül ki a Bors mai cikkéből. Vágó István Facebook-oldalán posztolta felháborodottságát a furcsa esettel kapcsolatban:

„A minap mesélték, hogy nemkívánatos vendég egy vidéki városban, mert nehogy már a Vágó lánya itt fellépjen! Vágó Bernadett mindössze távoli névrokonom nekem, semmi vérségi kapcsolat nincs közöttünk. Nyugodtan engedjék őt a világukat jelentő deszkákra.”

A lap megkeresésére a műsorvezető elmondta, vele is előfordult már hasonló:
“Sajnos ez velem is rendszeresen megtörténik: különféle szervező cégek hívnak, hogy vezessek műsort vagy vetélkedőt, aztán később visszahívnak, mondván: sajnos a cég és az önkormányzat máshogy döntött. Sajnálom, hogy Vágó Bernadett is ezzel szembesült, csak azért, mert megegyezik a családi nevünk.”

 Fotó: TV2

Vágó Bernadett nem kevésbé felháborodottan kommentálta a történteket:

“Meg vagyok döbbenve, hogy a művészetbe ennyire beleeszi magát a politika. Nincs kétségem, hogy ez úgy történt, ahogy Vágó István mondja. (…) Mi nem a politikát képviseljük, hanem a művészetet, a kettőnek pedig nincs köze egymáshoz” – mondta el a művésznő, aki személyesen nem is ismeri Vágó Istvánt.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik