Szórakozás

Vágó: Nem csak az öreg, a fiatal Vágó sem kell nekik

vago-istvan(960x640)(1).jpg (vágó istván, )
vago-istvan(960x640)(1).jpg (vágó istván, )

Az egykori kvízmester sajnálja, hogy képernyős pályafutása "oly méltatlan körülmények" között szűnt meg.

Amióta nincs képernyőn, nyugalmasan telnek Vágó István napjai. Kínaiul tanul, zenél a barátaival, utazik, és rendszeresen közéleti témákban fejti ki véleményét a Facebookon. Végre mindenre jut ideje. Szívesen tévézne is, de egyelőre elkerülik az ilyen jellegű munkák.

Fotó: TV2

“Rengeteg tervem lenne, de a legtöbb nagy tévécsatorna fúj rám. Sajnálom, hogy így alakult, és csak gyanítom, milyen aktuális okok vezettek ide. Ne legyen félreértés, elfogadnám, hogy ez a műfaj minálunk inkább a fiataloké, de érdekes, hogy ez az állapot épp a kormányváltást követően állt elő” – mondta a Hír24-nek Vágó, aki tudomásul vette a helyzetét, az azonban mégis rosszul esik neki, hogy az MTV archívumából is jobbára hiányoznak a műsorvezetővel korábban készült felvételek, sikeres műsorok.

“A húszéves közszolgálati pályafutásomat próbálják meg nem történtté tenni. Ez azt bizonyítja, hogy nem csak az “öreg” de a “fiatal” Vágó sem kell nekik” – tette hozzá a tévés, aki nem bánja, hogy korábban politikai álláspontját is kifejtette.
“Egyáltalán nem bánom, mert ha nem mondhatnám el, mi zavar a közéletben, felrobbannék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik