Szórakozás

Bódi Sylvi keményen támadja Dukai Reginát

A Balin szörföző modell durván nekiment egykori kolléganőjének, akit legújabb kollekciója miatt szidott. A levegőben már benne van a cicaharc.

Bódi Sylvi nem tudta szó nélkül hagyni Dukai Regina sellőlányos ruháit. Szerinte ugyanis ez nem más, mint az ő korábbi kollekciójának a koppintása, csak nagyon gagyi kivitelben. Sylvi, aki nemrég jelentette be, hogy kiválik a Sugarbird tervezői csapatából, hogy tanulmányaira koncentráljon, úgy tűnik, végleg elvágja magát a márka képviselőitől. Kifakadását közösségi oldalán tette közzé, ahol gúnyosan azt is megjegyezte, hogy több kollekciója is van, amiből Regina még ihletet meríthet.

“Kiteszi a macska a lábát és rögtön cincognak az egerek. ‘I wanna be everything Regina’ múlt héten még brazil lányként rúgta magassarkúban a labdát, most pedig sellőlányságra vágyik… Elfogyott az egyéb ihlet forrás és most már mások imidzsét kell felhasználni? Repesve várom a szörfös, wakeboardos, Balis, Vespás kollekciók remake-jét! Nagyon hiteles lesz és gondolom hasonlóan igényes, mint a képen látható darab… Jár a taps és a gratuláció…Se!” – írta a szenvedélye közben sorozatosan balesetet szenvedő modell.


Fotó: Facebook

Tudta, hogy a Barátok Közt színésznője, Nyári Dia énekesnőként is bontogatja szárnyait? Kattintson IDE, ha kíváncsi a hangjára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik