Light

Bódi Sylvi is elhagyhatja az országot

A modell öt külföldi egyetemre is felvételt nyert, ezért azt fontolgatja, hogy hátrahagyja eddigi életét és Ausztráliában vagy Angliában folytatja.

Bódi Sylvi nem véletlenül tette le emelt szintű angol érettségijét, jövőjét szeretné bebiztosítani. Az egykori playmate úgy gondolja, már túl idős a modellkedéshez, ezért pszichológusnak szeretne tanulni.

Sylvi több külföldi intézménybe is jelentkezett és felvételt is nyert mindegyikbe, így most nagy dilemmában van, melyiket válassza.

“Úgy érzem, a modellszakmából már kiöregedtem, szeretnék komolyabb dolgokra összepontosítani. A modellfelkéréseimet szeretném háttérbe szorítani. Két ország egyetemeire adtam be a jelentkezésemet, amelyekre mind sikerült a felvételim. Mivel mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni, a pszichológia szak érthető döntés volt. Megszereztem az angol felsőfokú és nemzetközi nyelvvizsgát is, és minden este a pszichológia-tankönyvemmel osztottam meg az ágyam. Három angliai, két ausztráliai egyetemre jutottam be, úgyhogy most hatalmas döntés előtt állok. Folyamatosan őrlődöm, melyiket válasszam, ha külföldre megyek, az itthoni életem magam mögött kell hagynom. Augusztusig van időm dönteni, nem lesz könnyű” – mesélte a Blikknek.


Fotó: TV2

Ajánlott videó