Szórakozás

Széthasadt Bódi Sylvi feneke

A modell éppen Balin nyaral, ahol nagy szenvedélyének, a szörfözésnek hódol. Sportolás közben viszont egy kellemetlen baleset érte.

Bódi Sylvi pár hete tudta le az érettségijét, ezt megünnepelve pedig Balira utazott, ahol talán azt is kitalálja, hogy végleg elhagyja-e Magyarországot egyetemi tanulmányai miatt, vagy sem. A szexi modell a nagy döntés előtt mindenképp szeretett volna kikapcsolódni, ezért utazott el az egzotikus helyre.

Sylvi imádja meglovagolni a hullámokat, ám ez nem teljesen veszélytelen. Az egykori nyuszilány már korábban is szerzett sérüléseket, melyről a véres képeket is megosztotta rajongóival, de ez alkalommal is pórul járt. Most a feneke repedt szét.

“Nagyon szuperül érzem magam itt. :)) Kár, hogy Balin nincs egy erős egyetem, ahol tanulhatnám a pszichológiát. Nem lenne kérdés, hogy melyik országot választanám.
Végre kaptunk egy komolyabb swellt is, szépen megnőttek a hullámok és minden nap szelem őket. 
Egy újabb sérülést azért csak sikerült már szereznem. Egy szörfdeszka szkegje beleállt a fenekembe és közel 10 centis szakaszon széthasította azt. A srác, aki a balesetet okozta nagy sajnálkozása közben felajánlotta, hogy este meghív néhány italra kárpótlásul, de nem éltem a lehetőséggel. 
A nyílt sebek nem túl szerencsések, amikor az ember sós vízben tartózkodik. A só tovább marja és mélyíti a sebet. Nem izgat különösebben, elfér rajtam egy újabb heg. S különben is annyira jó volt az a hullám, hogy még így is megérte” – írta Sylvi közösségi oldalán.


Fotó: Facebook

A Schobert házaspár hagyományt teremt. Különleges futóversenyükről Réka mesélt a Nők Lapja oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik