Szórakozás

Oroszlánt etetett Abaházi Csaba

A műsorvezető és családja kiélvezik a vakáció minden percét: a napokban az Abonyi Állatkertben jártak, ahol cuki fehér oroszlánkölykökkel ismerkedtek.

Abaházi Csaba hétről-hétre a Class Kívánságműsort vezetve teljesíti a hallgatók kéréseit, ám a nyár egy részét a műsorvezető mindig a kikapcsolódásnak és családjának szenteli.

„A gyerekeknek most fejeződött be az iskola és az óvoda, így a szünet első hetét velük töltöttem. A kerti medencében hűsöltünk, néztük a focivébét, és mi magunk is rúgtuk a bőrt a kertben” – mondta el Csaba, majd hozzátette: természetesen azért figyeltem arra, hogy mozogjanak is. Sokat kirándultunk, elmentünk az Abonyi Állatkertbe is, amely szerintem az országban az egyik legjobb. Nemrég kerültek oda tündéri fehér oroszlánkölykök, akik nagy ritkaságnak számítanak manapság. Örültem neki, hogy megsimogathattuk őket, igazi feltöltődés volt a közelükben lenni”- mesélte a rádiós, aki külföldi nyaralást is tervez a közeljövőben, jól megszokott üdülőhelyükre, Lignanóba utaznak majd.

A cuki kölyökoroszlános fotókat pedig velünk is megosztották:


Fotók: RedLemon Media


Ajánlott videó

Olvasói sztorik