Szórakozás

Egy kézzel rodeózott Vágó Piros és Abaházi Csaba

Harmadszorra vonult le a Class FM a Harley-Davidson Open Road Fest-tel Alsóörsre, hogy megnyissa az év hazai motoros felvonulását. A rendhagyó adássorozat részeként a népszerű műsorvezetők június 6-9. között egy konténerstúdióval az egész Balatont körbejárták és miközben őrületes műsorokkal szórakoztatták a hallgatókat, maguk is felejthetetlen élmények részeseivé váltak.

Immár hagyomány, hogy a Class FM nyitja meg a Harley-Davidson Open Road Fest-et, a legendás gépek legnagyobb hazai találkozóját. A konténerstúdió az M7-esen, a tavalyinál is több motor társaságában érkezett meg a fesztivál helyszínére, Alsóörsre. A Morning Show műsorvezetőinek első, meghökkentő dobása nem váratott sokat magára: a nyitónap reggelén máris helikopter alá lógatták Rákóczi Ferit, aki önkívüli állapotba került a váratlan Balaton körüli repülőút alatt.

„Óriási élmény, megőrülök! Gyönyörű a nádas, a horgászok alattam nem győznek nézni! Magyarország szeretlek! Ez a legszebb táj a világon!” – kiabálta fennhangon közel 100 méter magasból. „ Ez óriási volt, nem hiszitek el! Fönt mindent látsz, a tiéd az egész táj. Köszönöm szépen, örökké hálás leszek érte!” – mesélte kollégáinak a földre érkezés után.

A nap további részében előbb Abaházi Csaba, majd Vágó Piros jelentkezett az ideiglenes stúdióból. Piros és Csaba szintén vakmerő lépésre szánták el magukat: az egykezes rodeózás művészetét próbálták elsajátítani.

„Életemben először ültem ilyen bikán, bevallom, kicsit tartottam tőle, főleg, hogy csak az egyik kezemet használhattam. Az lett a vége, mint általában szokott: leestem. – mondta nevetve Abaházi – „Több, mint egy percet bírtam az állaton, egy olyan valakitől, aki még lóháton sem ült soha, szerintem ez teljesen korrekt teljesítmény.” – árulta el a Class Kívánságműsor házigazdája.

A stáb másnap a konténerstúdióval balatoni körútra indult, az érdeklődők pedig egy rendhagyó kívánságműsor keretein belül Balatonlellétől Zánkáig kérhették tőlük kedvenc számaikat. A zánkai végállomáson aztán felgyorsultak az események: Vadon Janit úttörővé avatták, retró-nosztalgia műsor vette kezdetét, majd a konténerstúdió az elhunyt motorosok emlékére indított Memory Run-on is tiszteletét tette. A délután során pedig Rákóczi repülésén felbuzdulva Vágó Piros is gépmadárba ült.

„Fantasztikus volt a helikopterezés, életem egyik nagy álma teljesült ezzel” – lelkendezett Piros – „A Balatont látni felülről egészen libabőrös élmény! Egyébként is imádom az ilyen programokat, amikor úton vagyunk és találkozhatunk országszerte a Class hallgatókkal.”– tette hozzá a Class Délután műsorvezetője.

„Az egyik leglátványosabb esemény a kétórás óriás felvonulás volt, amikor 12000 motoros robogott végig Tihany, Balatonfüred, Csopak, Alsóörs és a környező falvak főútjain. Jövőre ugyanígy, ugyanitt!” – mondta a műsorvezető, aki a Class FM stábjával a Harley fesztivál utolsó napján, vasárnap tért vissza a fővárosba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik