Szórakozás

Meghízott a Class FM műsorvezetője

Az utóbbi időben némi súlyfelesleget szedett magára Abaházi Csaba, ezért kemény fogyókúrába kezdett Dombovári István segítségével.

Hihetetlen elszántsággal kezdett edzésbe Abaházi Csaba, aki a testmozgás mellett étrendjére is fokozottan ügyel. Az utóbbi időben felszedett néhány kilót a Class Kívánságműsor házigazdája, amit kollégái szúrós megjegyzései kísértek, így nem csupán nekik, de egy országnak is ígéretet tett a fogyásra. Karácsonyig hat kilótól szeretne megszabadulni, állóképességét pedig rendszeres sporttal erősíti. Hamarosan egy Margit-sziget-körnek is nekivág Dombovári István társaságában, aki mindvégig mentorként támogatja.

„Szerintem csupán 1-2 kilót szedtem magamra, de Vadon Jani egyből azzal fogadott, hogy magamon felejtettem a pufidzsekit. Balázsék sokat ugrattak ezzel, így nem csak nekik, de a 2 millió hallgatónak is megfogadtam élő adásban, hogy karácsonyig látványos változást érek el, amelyet egy nyilvános Sziget-kör lefutással pecsételek majd meg” – mesélte Abaházi Csaba, akiről csak a sikeres próbatételt követően szállnak le kollégái.

Dombovári István sorstársként karolta fel Abaházit, remélve, hogy ezzel minél több ember figyelmét fel tudják hívni a rendszeres mozgás és a helyes étkezés fontosságára.

„Rendszeresen hallgatom a Morning Showt, így szereztem tudomást róla, hogy Csabi minimális súlyfelesleg miatt kapja az ívet. Úgy gondoltam, hogy felajánlom a segítségemet, illetve átadom neki azt a speciális étrendet, amiben én már hónapok óta hiszek. Elvállaltam a mentorálását, azzal a feltétellel, hogy ha kitart mellettem, akkor garantálom, hogy megszabadul a feleslegétől, és együtt vágunk neki a Sziget-körnek” – mondta a népszerű humorista, aki szintén folytonos küzdelmet vív a kilókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik