Szórakozás

Majkáéknak hamarosan ikreik születhetnek

A rapper és párja már dolgoznak azon, hogy közös gyerekük kistestvért kapjon, és az sem kizárt, hogy duplán érkezik majd az öröm.

A mostanában balhéjával címlapokra kerülő Majka és Dundika kisfia, Marián már 2 és fél éves, a pár pedig nagyon szeretne már testvérkét neki. Korábban csak tervezték a családbővítést, de most már nem várnak tovább vele. Azt remélik, minél hamarabb összejön a tervük, sőt az is előfordulhat, hogy azonnal két baba érkezik.

“Mi már nem várunk vele, csak azt várjuk, hogy jöjjön. Nyilván, mivel már van egy fiunk, jó lenne egy kislány, de mivel a Peti családjában apai és anyai ágon is vannak ikrek, ezért mi már azt is végiggondoltuk, hogy ikreink is lehetnek” – árulta el Hajni a Hir24-nek.

“Mindketten nagyon családcentrikusak vagyunk, nekem két testvérem van, Petinek pedig három, ezért mi is több gyereket szeretnénk. A második után biztosan tartunk egy kis szünetet, mert két picivel azért nem olyan könnyű, utána pedig majd meglátjuk hogyan tovább” – folytatta a szülés után is szexi anyuka, aki zenei karrierjével is szeretne egy kicsit foglalkozni a jövőben.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik