Szórakozás

Életet mentett a Showder Klub humoristája

Orosz György legutóbbi fellépésének majdnem tragédia lett a vége. Egyik rajongója fulladozni kezdett, de a stand-up-os azonnal közbelépett.

A Dumaszínház sztárját, Orosz Györgyöt egy privát összejövetelre hívták meg, ám a szórakoztatásnál jóval nagyobb szerepet is tartogatott számára az este. Rajongója, épp a születésnapos házigazda félrenyelt egy falatot és fulladozni kezdett. A kétségbeejtő helyzetben Gyuri azonnal cselekedni tudott.

“Egy kerti partin léptem fel, ahol a műsorom közben feltűnt, hogy az ünnepelt, Laci nem nevet a poénjaimon, pedig éppen ő kérte, hogy meséljem el az adott sztorit. Előtte láttam, hogy eszi a pogácsát, még viccesen oda is szóltam neki, hogy úgy eszik, mintha vendégségben lenne. Laci arca egyik pillanatról a másikra lilulni kezdett, és láttam, hogy a körülötte lévőkről lefagy a mosoly” – kezdte a Blikknek a különleges humoristákat is felfedező Showder Klub oszlopos tagja.

“Egy határozott mozdulattal, Heimlich-fogással megrántottam az ünnepeltet, akinek kirepült a szájából az étel, és köhögni kezdett. Körülbelül öt-tíz perc elteltével mindenki megnyugodott, és Laci is megkönnyebbült, hogy nem került az életébe a falat pogácsa. Szerencsére alaposan megtanultam az életmentő mozdulatot, hiszen jártam tanfolyamra. Ráadásul még középiskolában is tanúja voltam egy hasonló helyzetnek, akkor az egyik gyerek torkán akadt meg a lángos. Akkor is közbeléptem, így már tapasztalt életmentő vagyok. Örülök, hogy Lacinak nem lett komoly baja” – mesélte Orosz, aki korábban Krasznai Tündének is adott néhány leckét, na nem életmentésből, hanem humorból.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik