Szórakozás

Súlyos játékfüggő az RTL sztárja

Aranyosi Péter (Aranyosi Péter)
Aranyosi Péter (Aranyosi Péter)

A Dumaszínház sztárja napi minimum négy órát tölt a számítógép előtt, hogy interneten keresztül harcolhasson tankjával. Aranyosi Péter felesége bár még tűri férje különös új mániáját, a World of Tanks akár még válóok is lehet.

Aranyosi Péter még álmában is tankokkal lövöldözik, mióta a World of Tanks nevű internetes stratégiai játék rabja lett. A negyven éves humorista gyakorta kilenc éves játékostársaival háborúzik a világuralomért.

“Már egy hónapja élek-halok a játékért, általában napi négy órát játszom vele. A feladatom összetett: saját garázsomban álló tankjaimat fejlesztem, majd a csatatéren háborúzunk egymással” – mesélte Aranyosi Péter.

A nevettető egyébként nem most habarodott bele a számítógépes játékokba. Már a Komondor 64 óta rabja a különböző stratégiai játékoknak, de ekkora függőség eddig sosem kerítette hatalmába. Aranyosi Péter szerint a játék egy szociológiai tanulmánnyal is felér, ugyanis a csaták közben rengeteg embertípust ismerhet meg.

“A feleségem nem örül az új szenvedélyemnek, de egyelőre elviseli. Odafigyelek arra, hogy ez ne legyen válóok…” – mondta a humorista.

Aranyosi fanatizmusa egyébként már nem csak a számítógépen van jelen: gyakran rajzol testére tankokat és a gyerekeket is tanítja a harci parancsokra. A Showder Klub és a Dumaszínház sztárja azt tervezi, hogy műsort is farag a World of Tanks játékból, ugyanis szerinte sokat segít, ha az őrületét humor formájában dolgozza ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik