Szórakozás

Kovács András Péternél nincsenek tabuk

A Showder Klub stand-uposa kis híján összeveszett egyik legjobb barátjával, amiért a műsorban a barátján poénkodott. Azonban nem ez volt az egyetlen rázós esete a humoristának.

Gőzerővel készülnek a Showder Klub felvételeire a stand-uposok, élükön Kovács András Péterrel. A népszerű humorista évek óta szórakoztatja a nagyközönséget, és most sem lesz ez másképp.

„Ahogy mindig, most is nagy munkával készültem a Showder Klubra. Sokan azt hiszik, hogy csak kiállunk, és dől belőlünk a poén. Pedig ahogy a bűvészmutatvány mögött, úgy itt is minden poén mögött óriási munka van” – árulta el a Hír24-nek a humorista. „Olykor egy-egy elejtett mondatba, vagy szóba kapaszkodom bele. Persze az is előfordult már, hogy a többiek szivatásából kerekedett egy hatalmas poén. Ezeket azonnal megjegyzem, és a fellépések alkalmával a közönségen tesztelem. Ha valami nem működik, azt kegyetlenül ki kell húzni a repertoárból” – meséli Kovács András Péter, akinek egy barátsága kis híján egy poén áldozata lett.

„Általában nincsenek tabuk ha poénkodásról van szó. Az ismert emberekkel mindig név szerint poénkodunk. Ezekből legtöbbször nem is szokott baj lenni. Az viszont előfordult, hogy az egyik barátom esetével szórakoztattam a közönséget. Szóvá is tette a dolgot, mivel egyáltalán nem esett neki jól. Azóta megtanultam, hogy ha valamelyik barátomról mesélek valami vicceset, előre egyeztetem a dolgot az illetővel. Egy elsütött poén és pár percnyi nevettetés nem ér annyit, hogy rámenjen egy barátság” – mesélte Kovács András Péter, aki az idei Showder Klub-szezon több adásában is feltűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik