Szórakozás

Bajor nem akar tovább harcolni

A kiszáradásközeli állapotban lévő színész hajthatatlan, felesége és orvosai unszolására sem hajlandó befeküdni a kórházba.

Bajor Imre hónapok óta tartó kezelései rendkívül legyengítették a művész szervezetét. Már tegnap is írtunk arról, hogy a Heti Hetes sztárjának infúzióra lenne szüksége ahhoz, hogy felerősödjön, de egyelőre hajthatatlannak tűnik. Aggódó felesége dr. Kásler Miklóshoz, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatójához fordult segítségért.

“Bajor felesége már akkor megkeresett, amikor kiderült a férje betegsége, de a napokban ismét beszéltünk. Felajánlottam, hogy mindent megteszünk érte, amit daganatos betegségeknél az orvostudomány jelenlegi állása szerint csak lehet, de a művész úr nem kívánt élni ezzel. Nem hajlandó vállalni a kórházi kezelést” – mondta a Blikknek az elismert orvos.

Úgy tűnik Bajor Imrét teljesen felőrölte betegsége és már a munka sem hozza lázba. Annak ellenére, hogy mindenki biztatja és barátja, Ihos József csak neki írt egy szerepet, a Kicsihuszár feladni készül a küzdelmet. Hozzáállása legalábbis a beletörődést tükrözi.

“Éppen most megyünk hozzá Fülére. Remélem, sikerül meggyőznünk arról, hogy feküdjön be a klinikára. A hónapok óta tartó küzdelemben teljesen kimerült a szervezete. Napok óta alig eszik és iszik valamit. Egy kis levesen kívül szinte semmit sem fogyasztott. Muszáj bemennie a klinikára, hogy megerősödjön, és elkerülje a kiszáradást” – mesélte a természetes gyógymódokkal kezelő dr. Vargha Zoltán.


Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik