Szórakozás

Válságban van Varga Viktor kapcsolata

Az Édes Élet sztárja és szerelme régóta civakodnak, a gondok pedig csak gyűlnek. Végső mentsváruk egy párterapeuta lehet.

Varga Viktor és párja, Cinthya kapcsolatában egyre több a feszültség és a probléma. A baj akkor érte el tetőpontját, amikor az énekes élő adásban közölte barátnőjével, hogy mégsem szeretne esküvőt. Később kiderült, hogy Viktor féltékenység miatt halogatná a dolgot, mivel Cinthy ősszel újra egyetemista lesz.

A nézeteltérések elsimítása érdekében a nyirokrákkal is megküzdő lány azt javasolta, hogy keressenek fel egy párkapcsolati szakértőt.

“A mi dolgaink nagyon össze vannak fonódva, ezért valamilyen egyezségre kéne jutnunk, hogy haladjon tovább az életünk. Most megragadunk folyamatosan. Azt gondolom, hogy ha egy külső segítséget igénybe vennénk, akkor talán nem csak engem akarna megváltoztatni Viktor, hanem elgondolkodna azon is, hogy ő is egy kicsit változzon” – mesélte Cinthya az Édes Életben.

Viktor kezdetben ellenezte az ötletet, végül beadta a derekát, annak ellenére, hogy ő nem hisz abban, hogy egy harmadik személy meg tudja oldani a problémáikat. “Nem örülök neki, mert én azt gondoltam, hogy mi ketten meg fogjuk oldani, de hogyha neki ez a hite, akkor csináljuk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik