Szórakozás

Bálint Antóniát vadidegen férfiak zaklatják

Az egykori modellnek már többször is meggyűlt a baja férfi rajongóival, akik túlléptek egy bizonyos határt. Toncsi egyiküket fel is jelentette.

Bálint Antónia aktív életet él közösségi oldalán, naponta több fényképet is megoszt magáról. Így történt ez akkor is, amikor egy wellness-szállodában pihent. Bikinis fotóján azonban idegen férfiak jelölték be magukat, azt a látszatot keltve, mintha együtt töltenék az időt a sztárral.

Antónia érthetetlenül állt a helyzet előtt és kellemetlenül érezte magát, amiért magyarázkodnia kell. Elmondta, hogy továbbra sincs párja, azóta szingli, hogy Tereh Istvánnak kiadta az útját.

“Két férfi is megjelölte magát ilyen formán az én fotómon, ami után kiírtam, hogy aki jogtalanul írta oda a nevét, az azonnal törölje, mert lépéseket fogok tenni. Vagy a Facebook irányába, vagy akár rendőrség irányába is. Az egyikük törölte is magát, a másik azonban még mindig ott van, annak ellenére, hogy egyszer már letiltottam” – mesélte Toncsi az Aktív kameráinak.

A korábbi szépségkirálynőnek nem ez az első zaklatási ügye. Előfordult, hogy valaki telefonjára küldött neki perverz üzeneteket, amit aztán jogi útra is terelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik