Szórakozás

Bálint Antónia nem bánja illegális tettét

A volt szépségkirálynő egy kisfiúnak segített megtalálni a családját, de közben jogsértően tette közzé a gyerek fotóját. Toncsi azonban nem bánta meg a dolgot.

Bálint Antónia állítása szerint anyai szívére hallgatott, amikor rátalált a kórházban a sérült kicsire. Azonnal a nyilvánossághoz fordult segítségért, közösségi oldalára pedig a gyerek fényképét is feltöltötte. Azzal azonban nem számolt, hogy így személyiségi jogokat sért.

Antónia az őt ért támadásokra reagálva, hosszasan ecsetelte, hogy mit miért tett és hogy még mindig úgy gondolja, helyesen döntött.

“Az ismertségemmel nincs jogom visszaélni, sem mást bántani, de kötelességem felhasználni arra, hogy egy ártatlan kisfiú családja meglegyen. Eljött az alkalom, hogy hasznát vegyem annak, hogy ismernek és a közösségi oldalamon sokan olvasnak. Nem volt kérdés számomra, ösztönös reakció volt a keresés azonnali megindítása. S lám, meg is lett az eredménye. A végeredmény a lényeg. Nekem más eszközöm nincs.

Persze, hogy egy kisgyermeknek is vannak személyiségi jogai, de azt gondolom, az is joga, hogy visszakerüljön a családjához. Abban a pillanatban, mikor mint édesanya úgy döntöttem, hogy segítek, nekem csak ez járt a fejemben. Hiszem, hogy jól tettem” – írta Toncsi a Facebookon.


Fotó: TV2

Ajánlott videó