Szórakozás

Összejött VV Viki és VV Zsolt

Ezt aztán soha nem gondoltuk volna. A Való Világ 6 macsója és a nagyszájú lány egymásra találtak.

VV Zsolt a villában még Dorkával gabalyodott össze, kiesése után azonban nem tartott sokáig a viszonyuk. A kispesti srác nem bánkódott sokat, gyorsan új barátnőt talált magának. Most azonban kiderült, hogy újdonsült kapcsolatából is félre kacsintgat, nem mással, mint az X-Faktorban munkát kapó VV Vikivel.

Viki, aki a villából kiesve örömmel konstatálta, hogy a férfiak körében megnőtt iránta az érdeklődés, most úgy tűnik villaférje mellett kötött ki. Habár a valóságshow-hősök állítják, csak barátság van köztük, a Reflektor kamerái előtt egyfolytában ölelgették és csókolgatták egymást.

“Barátság extrákkal. Tök jól elvagyunk, csípjük egymást, de ez nem szerelem” – mondta Viki, amelyhez Zsolt csak annyit fűzött hozzá: “Olyan, mintha már évek óta barátok lennénk.”

Az is kiderült, hogy az első csók már a VV6 fináléjának estéjén elcsattant közöttük és azt is tudjuk, hogy a villalakók anyukái már korábban összebarátkoztak egymással.

“A két anyuka jóban van egymással. Én már úgy jöttem ki, hogy az anyukám magasztalta a Zsoltot, de a tesóim is szeretik” – mesélte Viki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik