Szórakozás

VV6: Dorka és Zsolt szakított

A Való Világ 6 legvalódibbnak tűnő szerelme is a múlté már. Dorka még folytatná, de Zsolt inkább kiélvezi a hírnév adta lehetőségeket.

Könnyes szemmel nyugtázhatjuk, hogy újabb villarománc ért véget. Az igazán összeillő Charlotte és Simon kudarcba fulladt kapcsolata után, most Dorka is bejelentette, hogy Zsolttal már nem alkotnak egy párt.

Az énekesnőnek készülő lány és a macsó Zsolt villabéli összemelegedése sem indult már zökkenőmentesen, hiszen a kispesti srácnak a beköltözésekor még barátnője volt, aki később videó üzenetben szakított vele.

Fotó: RTL Klub

Dorkáék villaszerelme aztán mégis lángra kapott, de ahogyan az lenni szokott, a való életben már kevésbé találták meg a közös hangot. A vasárnapi finálén már látni lehetett, hogy valami nem stimmel köztük, hiszen a stúdió két végében ültek, ezért most Dorka tisztázta a helyzetet.

“Csütörtökön vesztünk össze és azóta nem is beszéltünk egymással. Zsolt még nagyon gyerekesen viselkedik, nem gondolkodik felelősségteljesen, egyszerűen kiütközött a köztünk lévő korkülönbség. Nem foglalkozott velem eleget, és amikor meg szerettem volna beszélni a problémákat, akkor mindig elterelte a témát vagy elodázta a dolgokat. Összeköltözést is terveztünk, de végül abból se lett semmi. Ha Zsolt megkeresne, akkor benne lennék a kapcsolatunk folytatásában, de kétlem, hogy ez megtörténne, ráadásul a barátai is azt mondják neki, hogy jobban tenné, ha egyedülálló maradna” – árulta el Dorka a Hir24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik