Szórakozás

VV Dorka: Nagyobb felhajtást vártam a Való Világnak köszönhetően

A szőke lány visszaköltözött szüleihez vidékre, miután a valóságshow nem hozta meg azokat a lehetőségeket, amire számított.

A VV6-ban még céltudatosként emlegetett Dorka jelenleg elég határozatlan jövőjét illetően. A villából kiesve nem tudott elhelyezkedni a médiában és felkéréseket sem kapott, ezért úgy döntött, hazaköltözik Szolnokra. Néhány villalakóhoz hasonlóan, egyelőre ő is a lábát lógatja.

“Most hazaköltöztem vidékre. Őszintén szólva azt hittem, hogy nagyobb felhajtás fogad majd a villalét után, de ez nem így lett. Aureliot és Vikit hívják a legtöbbet haknizni, de engem egyáltalán nem. Egyébként is túlságosan nyüzsgő volt már számomra Budapest, ezért hazajöttem. Most nem csinálok semmit, csak a barátaimmal lógok és elvagyok és a nyáron már nem is akarok belevágni semmibe” – mesélte Dorka a Hir24-nek.

Fotó: RTL2 Sajtóklub

A szőke lány iskoláját is abbahagyta Pesten, állítólag nem tetszett neki, amit tanult. Helyette szívesen dolgozna a tévénél, mint műsorkészítő, de egyelőre nem kapkod utána senki. Az énekesnői babérokra is pályázó Dorka azt is elárulta, hogy időközben elkészítette első dalát egy jó barátja segítségével, amit jobb híján maga fog reklámozni a YouTube-on. Reméljük, az ő alkotása nem büntet majd annyira, mint Charlotte és Alexa közös remeke.

Vajon a VV6 szériájából kinek sikerül fennmaradnia a vízen?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik