Szórakozás

Hamarosan bővül a Hajdú család

Sarka Kata egy harmadik apróságot is bevállalt. Már csak néhány nap és megérkezik Noncsi és Dávidka várva várt játszópajtása, egy törpe uszkár személyében.

Hajdúék gyerekei már régóta vágytak egy kiskutyára és a hét közepén végre teljesül a kívánságuk. Hajdú Péter jó barátja, Tornóczky Anita miatt, aki köztudottan hatalmas állatvédő, eddig is megfordult náluk néhány szőrgombóc, de most úgy döntöttek, saját négylábúval bővítik a családot. A családfőt egy ideig győzködni kellett, de Sarka Kata bevállalta, hogy ő látja majd el a Milla kutyus körüli teendőket.

“Már nagyon számolunk visszafelé, hogy elhozhassuk a kiskutyánkat. Mivel mindannyian odáig vagyunk Music Málnáért, a Music Fm kabalakutyusáért, ezért az ő egyik testvérére esett a választásunk. Az első időszakban biztosan én viszem majd magammal mindenhová. Petinek először nem tetszett az ötlet, hogy egy kutya éljen velünk a házban, de aztán szép lassan rávettük őt erre. Pár nappal ezelőtt pedig, amikor először látta Millát teljesen beleszeretett” – mesélte Kata a Hir24-nek.

Arról is kérdeztük a szépségversenyt szervező fiatal anyukát, hogy Péter meggondolta-e magát a gyerekkérdésben. Kata ugyanis már korábban beismerte, hogy ő szeretne még legalább egy gyereket, de férje másképp gondolkodik erről. “Én szeretnék még gyereket, de valószínűleg nem lesz már…” – mondta beletörődve Kata.


Fotó: Facebook

survey services

Ajánlott videó

Olvasói sztorik