Szórakozás

Peres ügyei elől az állatvédelembe menekül Tornóczky Anita?

Két peres ügye is volt a közelmúltban vállalkozásai miatt Tornóczky Anitának. Az egykor tévés mostanra felhagyott a vállalkozással, és új szakmába kezdett.

Nehéz időszakon van túl Tornóczky Anita, akinek vállalkozásaival rendre problémák akadtak. Fogyasztószalonját – melyet hétmillió forint bérletidíj-tartozás kiegyenlítésére kötelezte a bíróság – pénztelenségre hivatkozva számolta fel. Ezt követően egy másik üzlete is a bezárás sorsára jutott. Az egyik napilap értesülései szerint a bevásárlóközpont – ahol az üzlet volt – tízmillió forintot követelt attól a cégtől, melynek Tornóczky ügyvezetője volt.


Fotó: RTL klub

A huzavona állítólag a ki nem fizetett bérleti díjak miatt kezdődött meg. Az egykori tévés állította, a bevásárlóközpont követelése jogtalan, melyet bizonyítani is tud, így perre viszi a dolgot. Úgy látszik Tornóczky Anita mostanra megelégelte a folyamatos hercehurcákat. A napokban ugyanis örömmel mesélt új munkájáról, ahol főállásban dolgozik. Az egykori tévés az állatvédőrség főállású munkatársa lett, ahol az állatok védelmével és rehabilitációjával foglalkozik. Lehet, hogy Tornóczky Anita annyira besokallt, hogy már csak az állatokban bízik?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik