Szórakozás

Sarka Kata nem tagadja meg Szabó Zsófi keresztanyaságát

A két barátnő közötti rossz viszony annyira elmélyült, hogy Hajdúék állítólag azt fontolgatják, visszavonják Zsófi keresztszülőségét. Kata azonban tagad.

Szabó Zsófi édesapja halála óta kerüli a nyilvánosságot, sőt azóta legjobb barátnőjével, Sarka Katával se áll szóba. A rövid hajra váltott színésznő annyira maga alatt volt, hogy keresztfia, Hajdú Dávidka anyák napi ünnepségére se ment el. A közeli ismerősök szerint pedig ez lehetett a kiindulópontja a rossz viszonynak.

A Bors szerint az elmérgesedett kapcsolat miatt a Hajdú házaspár úgy döntött, nem akarják, hogy Zsófi továbbra is kisfiúk keresztanyja legyen. Kata a hír hallatán azonnal közösségi oldalán tisztázta a helyzetet.

“Ma megjelent a Borsban egy cikk, ami igen erős túlzásokat tartalmaz! Nem vesztünk össze Zsófival, és NEM tagadom ki a kisfiam keresztanyját! Valóban nem beszélünk Zsófival egy ideje, de ennek nincsen semmiféle különösebb oka… Gyászol, és majd meglátjuk, hogyan dolgozza fel az őt ért tragédiát! Az idő majd elrendezi valahogy kettőnk kapcsolatát is, de az mégis megdöbbentő, hogy a szenzáció miatt, mennyire ki lehet ezt színezni…”

Az mindenesetre érdekes, hogy ha nem vesztek össze és tényleg csak a gyászról van szó, akkor miért nem méltatják egymást még köszönésre sem, ha összefutnak egy rendezvényen.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik