Szórakozás

Fésűs Nelly genetikai vizsgálaton esett át

A 42 éves színésznő túl van terhessége legkritikusabb időszakán. Nem aggódik már gyermeke egészsége miatt.

Fésűs Nelly megijedt, amikor kiderült, újra várandós. Az is megfordult a fejében, hogy nem tartja meg a kicsit, de párjával végül úgy döntöttek, belevágnak a családalapításba. Azóta már születendő kislányuk nevét is kitalálták és a színésznő a legfontosabb vizsgálatokon is túlesett már, hogy tudják minden rendben van-e.

“Nem tagadom, bennem is nagy volt a félsz, de utólag azt mondom, jobb dolog nem is történhetett volna velem, hiszen megnyugodtam, nem foglalkoztatnak rossz gondolatok. Amikor én születtem, anyukám még nem volt húszéves, de abban az időben szerintem sok lánynak eszébe sem jutott, hogy beteg lehet a gyereke. Én azonban már az első pillanattól veszélyeztetett terhesek kategóriájába tartozom. Hiába nem érzem magamat 42 évesnek, az orvostudomány szerint ilyenkor már nem olyan friss a szervezet, mint huszonévesen. Így a kockázat is nagyobb. Természetesen a ‘mi van, ha’ érzés miatt én is elmentem a kötelező vizsgálatokra, hogy megkíméljem magam a hónapokig tartó bizonytalanságtól” – mesélte Nelly a Best-nek.

A hatodik hónapban járó kismama a Best magazin e heti számában mesél a genetikai vizsgálat eredményéről és a babavárás élményeiről.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik