Szórakozás

42 évesen terhes Fésűs Nelly

Igazi szerelemgyerek növekszik Fésűs Nelly pocakjában: a színésznő és párja csodaként élik meg a kicsi érkezését.

Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos két és fél éve élnek együtt, és mivel mindketten túl vannak már a negyvenen, és mindkettejüknek van saját gyermeke, úgy gondolták, hogy nem lesz már közös babájuk. Ám az égiek másként rendelkeztek. A Bors információi szerint a színésznő már túl van a harmadik hónapon, és azokon a kötelező orvosi vizsgálatokon is, amelyek nagyon fon­tosak a terhesség első harmadában.

Fotó: RTL Klub

“Egy igazi csodának tartom, ami velünk történik. Az elején persze voltak félelmeim. Negyvenéves elmúltam, ilyenkor azért több dolog is közbejöhet, főleg az elején, ezért nem is akartam megosztani addig a nagyvilággal a hírt, amíg azt nem mondták az orvosok, hogy minden rendben. Szerda délelőtt tudtam meg, hogy makkegészséges a kicsi, akinek a nemét még nem lehet tudni, de talán mindegy is” – újságolta örömmel a Borsnak Nelly.

“Az életkorom miatt én már nem akartam babát. Mikor Nelly közölte velem a hírt, hirtelen nem is tudtam mit mondani, csak azt kérdeztem: ‘nem vennénk inkább egy lovat?’ (…) Kár is tagadnom, fiút várok, egy sasnak nem lehet veréb a fiókája” – mondta a napilapnak az 54 éves üzletember, Vajtó Lajos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik