Szórakozás

Inna magyar nótát dúdol

A Viva Comet idei sztárvendége, a Hot című slágerével berobbant és mára világszerte ismertté vált Inna már két napja Budapesten van. Imádja a várost, tud pár szót magyarul és még egy ismert dalrészlettel is megörvendeztetett minket. Interjú.

Hír24: Ha jól tudom, már két napja Budapesten vagy. Hogy érzed magad nálunk?

Inna: Nagyon örülök, hogy itt lehetek, imádom Budapestet! Nagyon jó választás volt a koncert előtt egy kicsit korábban érkezni.

Volt időd egy kicsit szétnézni a városban?

Igen, tegnap sétáltam a Lánchídon, és megnéztem a Parlamentet is. De nem most vagyok itt először, csak egy kicsit fel akartam frissíteni az emlékeimet.

Kóstoltál magyar ételeket?

Nem próbáltam ki semmit, mert nagyon meleg van, ezért a hotelen kívül csak fagyit ettem. Remélem holnap lesz időm erre a Comet előtt.


Fotók: Berecz Valter

Úgy hallottam, hogy tudsz néhány magyar szót is.

‘Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék’ – ebből a dalból tudok énekelni pár szót. De azt is tudom még, hogy ‘igen’, ‘nem tudom’ és ‘köszönöm’. Remélem jól mondom?!

Igen, remekül! Készülsz valamilyen különlegességgel a koncertre?

Igen, lesz néhány érdekesség. Az új dalom, a Cola song most szerepel majd először tévéműsorban, talán ez a legfontosabb. De persze itt lesznek a táncosaim, és a színpadi vizuális megjelenés is új lesz.

Gondoltad, hogy a Cola song ilyen sikeres lesz?

Ez egy nagyon jó tapasztalat volt, ugyanis nem számítottunk arra, hogy sláger lesz, és mégis azzá vált. Csodálatos, ami most a dal körül van.

Már 17 millió letöltés felett jár a YouTube-on a klip.

Igen, nagyon örülünk neki! Az én ötletem volt, hogy ilyen szexi, de mégis cuki legyen. A rendező John Perez volt, aki korábban Beyoncéval, Shakirával és Rihannával is dolgozott már. Nagyon jó nyári hangulatú a videó, pedig Barcelonában is forgattunk, ahol akkor négy fok volt. Majdnem megfagytunk. Egy részét vettük csak fel Costa Ricán, ahol igazi nyárias idő volt. A stábbulit is ott tartottuk, az egy emlékezetes zárás volt.

Hány országban fordultál meg idén? Mennyi időt tudsz otthon tölteni?

Nekem nincs otthonom. Persze van, de azért szoktam ezt mondani, mert nem tudok túl sok időt ott lenni. Ahogy látod, folyamatosan utazom koncertről koncertre, ezért csak annyira tudok hazamenni Romániába, hogy lássam az anyukámat és magamhoz vegyek pár ruhadarabot. Ilyenkor kihasználjuk az időt, és készítünk pár felvételt is, mert nálunk sokkal olcsóbbak a forgatások, és ráadásul nagyon profi a csapat.

Ez nem túl kimerítő?

Az elején nagyon bonyolult volt. Aztán rájöttem, hogy ez örökre így lesz, mert ha a legjobbak között akarok énekes lenni, akkor nincs visszaút. Sok kollégámat látom így élni, nincs ezzel semmi baj.

Hány bőrönddel utazol?

Meg fogsz lepődni, nem túl sokkal! Nagyon apró ruháim vannak, úgyhogy most például csak egy van nálam. De ha például Ázsiába utazom, van hogy kettő vagy három bőröndöt is viszek. Ez a maximum. Főleg azért van, mert a fellépésekhez megadott ruhákat használok, a mindennapokban pedig az egyszerű dolgokat preferálom. Általában farmert, és fehér vagy fekete pólót húzok.

Lesz esetleg időd lazítani a sok utazás után egy újabb utazással? Vagy örülsz, ha éppen nem repülőn ülsz?

Tartunk néhány értekezletet a kiadómmal Ibizán, és azt tervezem, hogy a szabadidőmben bérlek egy hajót a tengeren komplett személyzettel. Ez lesz a nyaralásom, remélem összejön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik