Szórakozás

Ki minek öltözött a Cometen?

Iszak Eszti Madonnának, Gáspár Evelin menyasszonynak, Szabó Zsófi félmeztelen hableánynak öltözött. Hihetetlen, de Kiszel Tünde volt az egyik legdecensebb vendég.

Kitettek magukért közszereplőink az idei VIVA Cometen. Volt, aki úgy döntött, a melegre való tekintettel alig visel valamit, mások úgy gondolták, maradnak jól bevált farsangi jelmezeiknél.

Iszak Eszter például a jól bevált Madonna effektust vetette be, bár a csúcsos mellrészt szerencsére nélkülözte. Szabó Zsófi félmeztelen hableánynak öltözött és koppintott egy kis Tolvai Renit, úgyhogy kipakolta mindenét, hogy még véletlenül se legyen zsákbamacska, mi van a ruha alatt. Sarka Kata egy kicsit a színekkel keveredett szóváltásba és a végeredményt tekintve alulmaradt. SP, alias Éder Krisztián hozta a szokásos formáját, bár a cipőjét egy kicsit még fényesíthette volna. Lakatos Márk cipője szintén kiveri a biztosítékot, főleg, hogy szoknyával öltötte magára, de hát ő a stylist. Kiszel Tünde viszont meglepően visszafogottan öltözködött és ezúttal nem öltözött habcsóknak.

Fotók: RedLemon

 

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik