Szórakozás

Oltár elé áll Terry Black

Hollandiában mondja majd ki az igent 25 éves barátjának az ismert előadóművész.

Terry Black hamarosan házasodik – írja a Bors. Párja, Gordon Warner szívesen beszélt a lapnak a közelgő nagy napról, és megismerkedésük történetéről.

“Másfél évvel ezelőtt, egy rendezvényen mutatták be sze­mélyesen, de a hírekből, a televíziókból tizenöt éve tudom, ki ő. Az egyénisége fogott meg, bár nem emlékszem arra a pillanatra, amikor rádöbbentem, ez több, mint szimpátia. (…) Megkértem a kezét és igent mondott. A volt párom, Vivien szervezi az esküvőnket, vele néha még összejárunk, de ez egyikünket sem zavarja. A családom is elfogadta ezt a helyzetet – mondta Gordon. A Krasznai Tünde mellett kiálló Terry Black megerősítette az elmondottakat:

“Való igaz, oltár elé vezetnek” – ám az oltár ez esetben képletes, hiszen csak anyakönyvvezető előtt terveznek egybekelni. – “Azért Hollandia, mert ott hivatalosan is elfogadott a házasságkötés két férfi között. Az egészről csak annyit tudok, hogy oda kell majd mennem. Danika és Fannyka is jön, várják már a nagy napot. A bulit azonban itthon tartjuk majd. Összeköltözést nem tervezünk: az egészséges és hosszú házasság titka, ha az embernek azért van magánélete is” – tette hozzá Terry.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik