Szórakozás

VV Charlotte igent mondott

A Való Világ 6 legfurcsább párosa összeköti az életét. Simon tegnap megkérte villaszerelme kezét.

VV Charlotte még csak pár napja hagyta el a villát, de máris összeköltözött Simonnal, sőt a lánykérésre se kellett sokat várnia, hiszen a csodabogár tegnap a kezét is megkérte. A férfifaló igent mondott, de úgy érzi, még van min dolgozniuk ahhoz, hogy tökéletes párt alkossanak.

“Úgy érzem, hogy megvan ugyanaz a tűz bent, de Simonnal az élet olyan, mint egy hullámvasút. Folyamatosan bolondozik, és nagyon szeretem vele tölteni az időmet. Vannak pillanatok, amikor még úgy érzem, hogy nem vagyunk eléggé összecsiszolódva. A reggelek egy kicsit nehezek még, mert Simon, ahogy felkel, azonnal pörög, én meg egy kicsit pihennék még” – mesélte Charlotte a 8:08 Minden Reggel műsorában.

VV Simon pedig az eljegyzés részleteiről beszélt, valamint azt is elárulta, hogy a nyárra kitűzött esküvőjüket milyennek képzeli el.

“Tegnap megtörtént a lánykérés a Normafán egy pillangót formáló gyűrűvel. Ez az újjászületést jelképezi, Charlotte-nak pedig már van egy pillangótetoválása is. Nyáron lesz az esküvő, de az időpont még titok. Egy hetedhét országra szóló nagyon vicces és kreatív lagzit szeretnénk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik