Szórakozás

Terry Black Kerényinek: „Velem is volt jó pár hónapig románca”

Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót.

A transzvesztita előadóművész néha fogja magát és reagál a közélet eseményeire, legtöbbször akkor, amikor szóba kerül a magánélet és/vagy a szexualitás.

Korábban listát tett közzé erkölcstelen politikusokról, köztük Semjénről, Szájerről és Vonáról, de a Zuschlag-ügyben is kifejtette véleményét, szerinte nem molesztálták a politikust, sőt.

Kerényi a minap buzilobbit emlegetett, szerinte a heteroszexuálisoknak kell megvédeniük magukat a meleglobbi hiperaktivitása ellen. Sokan, sőt, rengetegen felemelték a hangjukat (Orbán Viktor nem, még nem tudni, neki mi a véleménye erről), Terry Black is csatlakozott hozzájuk, bár ő átmegy személyesbe:

„Ön egy tehetséges ember volt, akit az egész szakma szeretett 1970-től. Szép és tehetséges, akinek nem voltak bajai a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett nem tagadhatja, hogy F. Istvánnal, K. Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca” – írja, bár kicsit dolgoznunk kellett a szöveg nyelvtani oldalán, hogy olvasható és értelmezhető legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik