Szórakozás

Kállay-Saunders emléket állít elhunyt nagymamájának

Még egy hete sincs, hogy az énekes elveszítette 93 éves nagyiját, aminek fájdalma rányomta a bélyegét András mindennapjaira.

Az Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyezettje közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit nagymamája állapotáról. Arra kérte őket, hogy imádkozzanak nagyija életéért, de az idős asszony szervezete sajnos nem bírta a műtéteket.

András és nagymamája rendkívül szoros kapcsolatot ápoltak egymással, amikor az énekes négy éve Magyarországra érkezett, akkor is Kati mamát látogatta meg – írja a Story. Kállay édesanyja a magazinnak idézte fel emlékeit és azt is elmondta, fia biztosan ír majd egy dalt nagymamája tiszteletére.

“Az utolsó pillanatokban is végig fogtam a kezét. Szörnyű volt látni, ahogy egyre lassabban ver a szíve, míg végül nem dobogott tovább. Egy csodálatos embert veszítettünk el, akinek olyan hihetetlen személyisége volt, hogy ha valaki egyszer találkozott vele, akkor sosem felejtette el. Hosszú élete volt, tele boldogsággal és olykor fájdalommal is. Túlélte a háborút, de sajnos elvesztette két gyermekét is, a testvéreimet.  Ennek ellenére soha nem panaszkodott, nem akart másoknak fájdalmat okozni, ezért éjszaka sírt, amikor már senki sem látta. Andrissal rajongásig szerették egymást, biztos vagyok benne, hogy a fiam ír majd hozzá egy dalt.”


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik