Szórakozás

Egymilliót kellene fizetnie Oszter Sándornak

A színész korábban elismerte, most ismét tagadja, hogy kárt okozott egy mélygarázsban.

Ittas vezetéssel gyanúsította meg és kihallgatta a rendőrség Oszter Sándort a február tizenegyedikei mélygarázsában való csalinkázása miatt – írja a Blikk. A színész azonban továbbra is tagadja, hogy ittasan vezetett volna, ezért panaszt tett.

“A rendőrség valóban kihallgatta az ügyben ügyfelemet. Ittas gépjárművezetés miatt gyanúsították meg. De ő azon az állásponton van, hogy ezt nem követte el, ezért panaszt tett ez ellen Az én jogi álláspontom szerint nem is követhette el, mert nem út, hanem más szerepel a tulajdoni lapon. Ezt az álláspontomat azonban a nyomozó hatóság még nem bírálta el” – mondta a lapnak Balogh Gábor, Oszter jogi képviselője.

Fotó: RTL Klub

A színésznek egymillió forintot kellene fizetnie, ha bebizonyosodik, hogy ő okozta a kárt. Oszter, bár korábban elismerte, hogy ő okozta a kárt, ezúttal azt állította a Blikk megkeresésére, hogy az ominózus oszlopot valaki már előtte megrongálta.

“Ha én csináltam a kárt, akkor kifizetem. De minden jel arra utal, hogy nem is én csináltam. Ott erről fénykép nem készülhetett. Lefotóztam, hogy korábban már lesodorták a mészkőlapot. Azóta lefestették az egészet. Érdekes módon azonban ez rajta sincs a számlán” – mondta a lapnak Oszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik