Szórakozás

Berki: A plasztikai sebész fizessen nekem

Mindig azt gondoljuk, hogy már nem lehet új a nap alatt, de az Édes Élet sztárja folyamatosan sokkol öntelt megnyilvánulásaival.

Berki Krisztián teljesen elégedett magával, természetesen ezt mi sem gondoltuk másképp. Herevasalása óta pedig már-már kifogástalan, éppen ezért nem feküdne kés alá szépészeti okokból, így azt sem értette, hogy párja, Pamela miért akarta, hogy megcsináltassa tökéletes orrát.

“Nem értettem, ha én vagyok a férfi ideálja, ezekkel az adottságokkal, akkor miért akar megváltoztatni, de a nők ilyenek. Az, hogy ekkora orrom van, ma már a szexepilem. Engem nem zavar a nagy orrom, rendkívül jól érzékelem vele az illatokat és minden mást” – mondta Berki az Aktívnak.

Mivel azonban mindent a pénz mozgat, legalábbis Berki világában, ezért azt a nagyvonalú felajánlást tette a plasztikai sebészeknek, hogy licitálhatnak orrára, és aki a legtöbbet fizeti, annak felfekszik a műtőasztalára.

“Van az a pénz, amiért az ember elgondolkodik. Szerintem minden embernek meg van az ára, úgyhogy az én orromnak is meg van az ára. Várom a felajánlásokat a plasztikai sebészektől, hogy mennyi pénzért lennének hajlandóak hozzányúlni az orromhoz.”

Véget ért a szlovákiai X-faktor, amelyben az itthon elsőként kieső Gyurcsik Tibi dobogós helyet szerzett. Élményeiről és jövőjéről a Nők Lapja Cafe-nak mesélt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik