Szórakozás

Barátja luxusautóival villog Berki

Az Édes Élet sztárja imádja megmutatni milyen gazdag és gyakran menőzik milliókat érő kocsikkal, de most kiderült, hogy ezek csak kölcsönautók.

Berki Krisztián szereti borzolni a kedélyeket és látványosan költeni a pénzét. Legutóbb egy éves kislánya keresztelőjére vett egy háromkilós aranytömböt 27 millió forintért, de korábban arról is beszélt, hogy óragyűjteménye 50 milliót ér. Saját maga is bevallotta, hogy számára a pénz a legfontosabb, de vagyona jelenleg “csak” pár százmilliós.

Fotó: TV2

Az Édes Élet műsorában már láthattuk autót is vásárolni, amelyet csak azért vett meg, mert illett az órájához. Most azonban kiderült, hogy a luxusautók, amelyeket folyton cserélget, igazából nem is a sajátja, egyik milliomos vállalkozó barátjától kapja kölcsön.

“Való igaz, én szoktam főként járni az autóival, hogy átmozgassam őket. Dynamicnak úgyis csak egy segge van. És egyébként én, mint az ország legstílusosabb férfija azzal, hogy ezeket a kocsikat vezetem, csak növelem az értéküket” – reagált Berki a Borsnak a maga jól megszokott stílusában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik