Szórakozás

Éveken át verte az élettársát egy részeges szentesi férfi

Közel fél évtizeden át tartotta terror alatt az asszonyt. Most bíróság elé áll.

Vádat emelt a szentesi ügyészség egy helyi férfi ellen, aki az elmúlt években többször is összeverte az élettársát. A pár 2000 környékén jött össze. A kapcsolatuk 2009-ben romlott meg. Ebben az időszakban a férfi többször is részegen ért haza a közös otthonukba. Egy ilyen alkalommal emelt először kezet az asszonyra.

A vádhatóság közleménye szerint, ezt követően – általában ittasan – többször is bántalmazta a nőt. Volt, hogy az arccsontját, máskor a bordáját törte el. A verések után előfordult, hogy a lakásba is bezárta.

Az asszony 2013-ban tudott megszabadulni a férfitól.

A járási ügyészség a vádlottal szemben testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat – olvasható a Csongrád Megyei Főügyészség nyilatkozatában.

A városi járási ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt, egyúttal kérte a bíróságot, hogy rendeljen ki egy pártfogót a férfi mellé.

A vádlott a vádemelésig előzetes letartóztatásban volt. Most szabadlábon védekezhet. Az ügyben a Szentesi Járásbíróság hoz ítéletet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik