Szórakozás

Béres Alexandra felrúgta szabályait kisbabája miatt

A fitneszlady már második gyermekét várja. Terhességéhez alkalmazkodva pedig alaposan megváltoztatta szokásait.

Béres Alexandra ismét kislányt hord a szíve alatt, aminek az egész család örül. Négy éves Panna lánya már alig várja hugicája érkezését, ezért folyton anyukája hasához beszél.

“Panna nagyon édes volt, örültem annak, ahogy reagált, borzasztóan örül, azóta minden nap simogatja, puszilgatja a hasam, énekel neki. Alig bírja kivárni, hogy megszülessen a kistestvér, akiről most már tudjuk, hogy kislány lesz. Arról beszélgettünk, hogy mindenben segíteni fog és kérte, hogy a “babagondozást” tanítsam meg neki, hogy el tudja látni a kistestvérét” – mesélte Szandi az Egészségváros rendezvény után, aki még nem gondolkodott el születendő gyermeke nevén.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Az egészségtudatos kismama azt is elárulta, hogy terhessége idejére búcsút mondott diétájának, így most este is bátran falatozik kisbabája érdekében.

“Most nem él az a szabály, hogy nem lehet 6 óra után enni, mert igenis szükség van rá. Vacsora után is érdemes egy utóvacsorát tartani, egy-két könnyű falatot beiktatni, hogy ne legyen túl nagy a vércukorszint ingadozás.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik