Szórakozás

Béres Alexandrával is csoda történt

A sportoló arról mesélt, hogy alig akarta elhinni, hogy a hosszú és izgalmakkal teli várakozás után, lombikkal sikerült újra teherbe esnie.

“Szinte el sem hittem, hogy ez még egyszer sikerülhet” – mondta izgatottan a Reflektornak Béres Alexandra. Amikor az örömhírt megosztotta családjával, kislánya, a 4 és fél éves Panna, először fel sem fogta miről van szó. Most pedig már egyre türelmetlenebbül várja a kistestvért. A baba októberben fog megszületni. Alexandra azt is őszintén elmondta, hogy második terhessége is lombikprogram eredménye.

“Nálunk, sajnos nem lehetett természetes úton, mert a férjemnek egy korábbi műtét miatt nem lehetett gyermeke” – mondta a sportoló, aki nem titkolta hogy nagyon szerette volna, ha Pannának születik kistestvére. 
Szeretném, ha a kislányomnak is lenne egy ilyen társa, mint nekem a húgom – tette hozzá a sportolónő. Szandi jó példával jár elől. Úgy tervezi, ahogy előző terhességénél, most is 6 hónapig tart normál tornát, utána pedig terhestornát az érdeklődőknek.

Fotó: Nők lapja archiv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik