Szórakozás

Caramel már az esküvőjét tervezi

Az énekes hamarosan apa lesz, előtte azonban szeretné hivatalosan is összekötni az életét szerelmével, Szilvivel.

Caramel párja már az ötödik hónapban jár, március végén pedig azt is elárulták, hogy kislányuk fog születni. A leendő szülők már nagyon várják a kicsit, akire nem kellett sokat várniuk.

“Az, hogy kisbabánk lesz már az első napokban kiderült. Terveztük, beszéltünk róla, hogy most már nyugodt szívvel belevághatnánk a baba-projektbe, aztán egy héten belül már tudtuk is. Szilvi öt tesztet is megcsinált és mindegyik pozitív lett” – mesélte az énekes a Reflektor kamerája előtt.

Még meg sem született az apróság, akinek már az első babaruháját is beszerezték, de máris a következőn gondolkodnak, Caramel ugyanis nagycsaládot szeretne. “Mindig mondom a barátnőmnek, hogy sok gyereket szeretnék, ő meg azt válaszolja, hogy bírja ki ezt az egy szülést is, de tegnap már ő is azt mondta, hogy fejben már elkezdte tervezni a másodikat.”

Az énekes azonban nagy lépésre készül még kislánya születése előtt. Szeretné megkérni Szilvi kezét, hogy hivatalosan is egy pár legyenek. “Én hiszek a házasságban, úgyhogy hamarosan sor kerül arra is. Még nem tudom pontosan mikor, nyilván először meg kell tennem hozzá az első lépést.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik