Szórakozás

Oravecz Nóra komplexusos volt

A blogger megpróbál segíteni azokon, akik hasonló cipőben járnak.

Oravecz Nóra rövid időn belül már a harmadik párkapcsolatokról szóló könyvét adja ki. Az interneten ezrek által idézett blogger tökéletesen megosztó személyiség, azonban azt kevesen tudják róla, hogy köteteinek történetéhez a saját életéből is merít.

“Vagy húszéves koromig komplexusos, önbizalomhiányos lány voltam. Nem hittem el, hogy engem lehet szeretni, hogy elég lehetek, szóval nagyon is tudom, hogy milyen érzés egyedül lenni a saját félelmeiddel. Tudom, hogy milyen az, amikor nem hiszed el, hogy megérdemled azt, amit kapsz, és nem kell beérned kevesebbel. Írás nélkül nagy valószínűséggel még mindig otthon ülnék és sajnáltatnám magam, amiért a fiúk csak barátként néznek rám… Ráadásul akkoriban úgy gondoltam, hogy mindenki szebb tőlem, ezzel komoly sebeket okozva magamnak. Tudom, hogy ezzel a mai napig nagyon sokan így vannak, ezért van értelme foglalkozni a témával. Hosszú évek munkájának köszönhető az, hogy a helyemre kerültem” – mondta a Hír24-nek Oravecz Nóra.

Fotó: Facebook

A blogger most a máris az előjegyzési listák élén lévő, Az igazi kötelék című hamarosan megjelenő könyvével kapcsolatban szervez ma estére Ustream beszélgetést, ahol Tokár Tomival együtt beszélnek a témában szerzett tapasztalataikról.

“Ez egy beszélgetés lesz azokról, akiket már valaha kiközösítettek, szerettek, megcsaltak, hülyére vettek, támogattak vagy épp csalódást okoztak. Az éjszakáról, a gyengeségről, az alkoholról, a drogokról, a barátokról, azokról, akik nem azok, a bizalmi játszmákról, a romantikáról, amitől sokan rettegnek, vagy meg sem kapnak, arról, hogy miért nehéz megnyílni, komplexusokról, a vidék-város kontrasztról, saját tapasztalatokról, az elérhetetlenekről.. Röviden azokról a témákról beszélgetünk, amiről a könyv szól. Fontos volt számomra, hogy egy férfivel beszélgethessünk ezekről a témákról a könyv megjelenése előtt a Ustream csatornámon, ugyanis valahol minden nőt érdekel, hogy mi zajlik bennük” – tette hozzá Nóra.

A blogger nemcsak azért választotta beszélgetőtársának a Kincsvadászok műsorvezetőjét, mert már régóta jó barátságban vannak, hanem azért is, mert Tomi bőven tud mesélni magánéleti kalandjairól.

“Annyi durva sztorim van lányokról és párkapcsolatokról, hogy akár könyvet is írhatnék belőle, de ezt inkább meghagyom Nórinak. Én inkább elmondom, mi az, amit elmúlt öt évben megéltem” – mondta Tokár Tomi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik