Szórakozás

Kitiltották Franciaországból Robert De Nirót

Öt dolog, amit nem tudott az Oscar-díjas amerikai színészről.

Robert De Niro Naomi Toth által jegyzett nemrég megjelent életrajzi kötetéből számos meglepő dolog derül ki Hollywood egyik legfurább figurájából. Összeszedtünk a könyvből öt tényt, amit eddig valószínűleg nem tudott De Niróról.

1. Imádja a fekete nőket
A színészóriás nőügyeiről folytatásos teleregényt lehetne írni, de egyik rész sem a hűségről és a hosszútávú szerelemről szólna. Robertnek három asszonytól született hat gyermeke, a legkisebb mindössze kétéves, a legidősebb lassan negyven. Imádja a fekete nőket. Robert kitartóan udvarolt Whitney Housonnak és Naomi Campbellnek, valamint két felesége is fekete volt. 1976-ban az egzotikus Diahnne-t vette el, aki 12 évig volt a felesége. Második házastársa, Grace is egy ébenfekete szépség, akivel kisebb megszakításokkal 1997-óta együtt van.

2. Meleg volt az apja 
Idősebb De Niro és felesége románca állítólag azért tartott rövid ideig, mert a papa ráébredt homoszexualitására. Egy korábbi botránykönyvben John Baxter kijelentette: az idősebb De Niro három híres férfival is viszonyt folytatott. Fiának egyébként ezzel nem volt semmi baja, a mai napig is rajong érte és művészetéért.

Fotó: AFP

3. Kitiltották Franciaországból
1998-ban Párizsban azzal vádolták meg, hogy egy prostituált szolgáltatásait vette igénybe. Kilenc órán át vallatták, de magyarázkodás helyett rezignáltan közölte a Le Monde-nak, hogy: “Sosem fizettem a szexért, de ha megtettem volna, akkor sem lennék bűnös! Soha többé nem teszem be a lábam ebbe az országba, és a barátaimnak is ezt fogom tanácsolni!” Ezt mondjuk nem is tehetné meg, hiszen Franciaország kiutasította őt.

4. Milliárdos a fia
A 38 éves Rafael De Niro jóképű és sikeres üzletember. A sármos sztárcsemete New York egyik legmenőbb ingatlanügynöke, ügyfelei egytől egyig világsztárok, pénzemberek és cégtulajdonosok. Ő maga is jól él az üzletből: mára milliárdos vagyont halmozott fel.

5. Zokniban szexel
Carole Mallory, Robert De Niro egy bosszús exe könyvet írt a színésszel folytatott viszonyáról. Az irományban ez állt: “Szeretkezés közben mindvégig a szemembe nézett. Volt egy pillangót ábrázoló tetoválása, ami – mint később rájöttem – tökéletesen passzolt bohókás természetéhez, akárcsak az, hogy szex közben nem vette le a zokniját.”


Fotó: AFF / EMPICS Entertainment

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik