Szórakozás

Robert De Niro lép az elhunyt sorozatsztár helyébe

robert de niro (robert de niro)
robert de niro (robert de niro)

Ő veszi át a nyáron elhunyt James Gandolfini szerepét az HBO új bűnügyi minisorozatában.

A tévécsatorna szerdán jelentette be, hogy De Niro alakítja majd a gyilkossági ügyön dolgozó New York-i ügyvédet a Criminal Justice című sorozatban.

A széria bevezető epizódját még a Maffiózók című sorozat sztárjával, Gandolfinivel forgatták, ám a színész nyáron szívroham következtében elhunyt, így kérdésessé vált, hogy mi lesz a produkció további sorsa.

A Criminal Justice az 51 esztendősen távozott Gandolfini utolsó munkái közé tartozott. Enough Said című vígjátékát szeptember elején mutatták be a Torontói Filmfesztiválon.

Az összesen hétórásra tervezett minisorozat sugárzásának dátumát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A produkciós munka a deadline.com szerint 2014 márciusában kezdődik.

Gandolfinit vakáció közben érte a halál

A Maffiózók egyszerre brutális és érzékeny maffiavezérét, Tony Sopranót alakító, 51 éves Gandolfinit Rómában, nyaralás közben érte a halál. Gandolfininek későn adatott meg a hírnév, alapvetően a Maffiózók (eredetileg: The Sopranos) kitörő amerikai és nemzetközi sikerének köszönhetően. A család és a szervezett alvilág életének bonyodalmai között egyensúlyozó, pánikrohamokkal küzdő amerikai olasz bandafőnök megszemélyesítéséért háromszor nyerte el a legjobb amerikai televíziós teljesítményekért kiosztott Emmy-díjat.

2009-ben az amerikai színházi világ legrangosabb elismerésére, a Tony-díjra jelölték a legjobb férfi szereplő kategóriában, a Broadwayn játszott, nagy sikerű God of Carnage (A vérontás istene) darabban nyújtott alakításáért.

Gandolfininek tavaly októberben kislánya született Deborah Lin volt modelltől, akit 2008-ban Hawaiin vett feleségül. Egy korábbi, Marcy Wudarskival 2002-ben felbontott házasságából egy fia származik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik