Szórakozás

Cigin és kólán élt Michelle Pfeiffer

cigaretta (cigaretta, dohányzás, cigarettás doboz)
cigaretta (cigaretta, dohányzás, cigarettás doboz)

Az 55 éves Michelle Pfeiffer bevallotta, hogy fiatalon nagyon egészségtelenül élt.

“Marlboro Lightson és Coca-Colán éltem. Amikor a 20-as éveimben jártam, napi két doboz cigit is elszívtam” – mondta a  Ladies Home Journal októberi számában. A színésznő most is elbűvölően szép, szinte sugárzik a magazin címlapján – írja a Daily Mail.

Ma már sokkal jobban figyel magára. Az elmúlt néhány évben például vegán lett, ami azt jelenti, hogy semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt. “Ha nem vigyázol magadra, később megbosszulja magát. 55 éves vagyok, túl közel a 60-hoz, de jól érzem magam.”

Fotó: Northfoto

Tíz évvel ezelőtt a kétgyermekes Michelle úgy döntött, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot, és a San Franciscohoz közeli Woodsideba költözik.

Így a tizenegy éves Claudia Rose, és a tízéves John sokkal gyermekbarátabb környezetben nevelkedhet.  A színésznő egyébként régóta boldog házasságban él producer férjével, David E. Kelley-vel (nevéhez többek között az Ally McBeal-sorozat fűződik).

Michelle Pfeiffer legutóbb Robert De Niroval forgatott. Luc Besson új filmjében De Niro hírhedt maffiózót alakít, aki az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttat, veszélybe sodorva ezzel famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején nem sok választásuk marad, belépnek a tanúvédelmi programba.

A Malavitát szeptember 26-án mutatják be a magyar mozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik