Szórakozás

L. L. Junior anyósa is a hitelezők között van

Biztonságban akarta tudni kölcsönadott  pénzét az énekes anyósa, ezért bírósághoz fordult.

Ahogy azt mi is megírtuk, L. L. Junior lakására többen jegyeztettek be végrehajtást. A Blikk tovább feszegeti az ügyet, most a hitelezők között felbukkanó családtagot, az énekes párjának édesanyját szólaltatták meg a témában.

“Úgy láttam jónak, ha hivatalos útra terelem a dolgot. Korábban kölcsönt adtam Juniornak, amit még nem kaptam vissza, de így, hogy a lakást elárverezték, hamarosan megjön majd nekem is az összeg” – mondta el Csilla anyukája, Andrea. Az asszony egyébként az anyagi problémákat leszámítva jó kapcsolatot ápol a vejével, aki az unokáját sem tiltotta el tőle. Felvetődik a kérdés, hogy amennyiben semmi probléma nincs a kapcsolatukban, miért nem tudták családon belül megoldani a kérdést.

” Valójában ez a kettőnk dolga, a lényeg, hogy hamarosan rendezve lesz minden – mondta Andrea, aki azt sem árulta el, miért kellett kisegítenie az énekest. Mindenesetre Junior alig egy hónapja maga vallotta be, hogy volt idő, amikor rabul ejtette a szerencsejáték, és emiatt rengeteg adósságot halmozott fel.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik