Szórakozás

L.L.Junior felháborodott az ellene felhozott vádakon

A zenész tagadja, hogy több százezres tartozása lenne, és undorítónak tartja, hogy az újságok bűnösnek kiáltják ki.

L.L. Junior az elmúlt években egy bérelt Mercedesszel járt, amivel jó néhányszor parkolt tilosban és gyakran hajtott a megengedettnél gyorsabban. Ahogyan arról beszámoltunk, az autó tulajdonosa, Papp Sanyi bácsi azt állítja, hogy Junior nem egyenlítette ki bírságait, ezért az ő nyugdíjából vonták le az összeget, amit már nem bír tovább anyagilag.

Az Édes Élet sztárja elismerte, hogy többször is megbüntették, de azt a 4-500 ezer forintot akkor ki is egyenlítette, ezért tartja szomorúnak, hogy még több pénzt próbálnak belőle kicsikarni.

“2012-ben hívott fel Sanyi bácsi fia, hogy van ez az autó, ami akkor kb. 2 milliót ért és volt rajta dupla annyi hitel, hogy fizessük mi az elmaradt részleteket és akkor használhatjuk. Kötöttünk is egy szerződést Csilla nevére és való igaz, hogy abban az évben voltak gyorshajtások, amit azonban kifizettünk. Aztán azóta máshoz került a kocsi, Csillának megszűnt vele a jogviszonya, nekem meg soha nem is volt, de csekkek továbbra is érkeztek és azt állították, hogy azok is rám tartoznak. Mondtam, hogy ha be van bizonyítva, hogy nálam volt akkor az autó, ki is fizetem, de nem szeretem, ha palimadárnak néznek” – mesélte el Junior a történetet a Mokka stúdiójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik