Szórakozás

VV Cristofel: Már komoly gondolataim vannak

A nőverő valóságshow-hőssel csak nemrég szakított ex-barátnője, de máris új párra lelt. Ezúttal egy komoly nőre, hiszen már ő is komoly, akárcsak a gondolatai. Nem vicc!

VV Cristofel új fejezetet nyitott életében. Habár pár hete még nem akart kiköltözni exe lakásából, amire aztán csak egy kis veréssel tudták rávenni, most értékesítőként dolgozik, jótékonysági eseményt szervez, és tökéletes összhangban van új párjával, aki egy kicsit idősebb tőle.

“Nem számít a korkülönbség, a felfogásunk, gondolkodásunk hasonló, úgy érzem, felnőttem a feladathoz meg hát jól érezzük egymást. A múltat félretettem, most már komoly gondolataim vannak, mind munkával kapcsolatban, mind párkapcsolatban, mind az élet terén” – mesélte a Fókusz kamerái előtt Cristofel, párja utasítására.

“Nem én tartom el, egy marketinges cégnél dolgozik nem olyan régóta, úgyhogy mindenki megkeresi a saját kis kenyerét” – egészítette ki az új barátnő, Gigi.

Szép szerelem ez, Önök szerint is összeillenek?

Az amerikai álompár, Beyoncé és Jay-Z kapcsolata azonban már nem ennyire fényes, állítólag válságba került a házasságuk, amiről további részleteket itt olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik