Szórakozás

Félresikerült Cristofel menyasszonyának mellműtétje

VV Cristofel borzalmas állapotban vitte haza barátnőjét a kórházból, akivel ezúttal nem a kubai macsó bánt el, hanem plasztikai sebésze.

Vivien, Cristofel menyasszonya már nagyon megbánta, hogy 600 köbcentis melleit, 800-asra cseréltette, a beavatkozás ugyanis balul sült el.


Fotó: Facebook

“Kedden volt az első műtét, de miután felébredtem, éreztem, valami nincs rendben: legalább fél liter véres savó folyt ki a mellemből. Átestem már ilyen beavatkozáson, ezért tudtam, hogy ez arra utal, hogy bevérzés van az implantátum körül, az orvos mégis hazaengedett. Este már nagyon szenvedtem, szinte elájultam a fájdalomtól, Cristofel felhívta az orvost” – mesélte Vivien a Blikk munkatársának.

A lány miután visszament kontrollra, kiderült, hogy újra kés alá kell feküdnie, mivel bal melle teljesen begennyesedett és elfertőződött. “Az orvos úgy beszélt velem, mint egy utolsó senkivel, pedig nem kevés pénzt hagytam ott nála. A műtét 750 ezer forintba került, plusz a vizsgálatok és a szoba, így közel 850 ezer forintot fizettem ki” – mondta felháborodva a lány, aki a pofonok ellenére még mindig együtt van hős lovagjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik