Szórakozás

Cristofel: Drog miatt vertem Veronikát

vv veronika (vv veronika, )
vv veronika (vv veronika, )

A volt valóságshow-szereplő szerint a szintén volt villalakó exbarátnője, Veronika kiprovokálta a verést.

Cristofel szerint egy párkapcsolatba belefér “néhány házassági pofon”, az ő családjában is történt már ilyesmi – mondta el azon a tárgyaláson, amelyen azért kellett megjelennie, mert exe, Veronika kórházba került az ő pofonjai miatt. A volt élettárs nem jelent meg a bíróságon, mert a keze és a lába is el van törve, ám Cris jelenlegi kedvese, a várandós Vivien ott volt szerelme mellett, és egy kisebb patáliát is rendezett, amikor a bíró – lévén őt tanúként idézték be – kiküldte a teremből. Cristofel a tárgyaláson azt állította, Veronika kiprovokálta a pofonokat és drogozott is, ezért lehetett olyan ideges exe.

“Két-három alkalommal megpofoztam Veronikát, a haját megrángattam, és a lakásban leköptem. A lakáskulcsomat odadobtam neki, és dühömben tényleg letéptem egy plüssnyuszi fejét, de nem fenyegettem meg Veronikát, nem szorítottam kést a nyakához, és a fejét sem vertem a szekrénybe. Egyáltalán nem tartottam fogva. Két nappal korábban Veronikánál volt három gramm kokain, amit lehúztam a vécében, ettől lett ideges. Megcsalt, és zaklatott telefonon. Nagyon fel tudott dühíteni, kiprovokálta a pofonokat. Nagyon szerettem őt, de sokszor illuminált volt, és drogozott” – idézte a tárgyaláson elhangzott szavait a Blikk. Cristofelt a bírónő arról faggatta: megbánta-e, amit tett. – “Egy kiskutya voltam, hülyének nézett. Persze nem volt szép dolog a házassági pofon, de nem bántam meg. Sok párkapcsolatban megtörténik ilyesmi, de úgy gondolom, egy nő ezt ki tudja provokálni.”

Fotó: TV2

Cristofelt édesapja is elkísérte, aki szintén nem tagadta, hogy az ő házasságában is előfordult egy-két pofon, a jelenlegi kedves, a két hónapos várandós Vivien pedig azt állította a Blikknek, megérdemelte, amit kedvesétől kapott.

“Cristofel mellett akartam lenni. Igen, engem is megvert, de megérdemeltem, és megbocsátottam neki. Heves természetű vagyok én is. Megérdemeltem azt a pofont, mert féltékenykedtem. Az én szüleim között is voltak hasonló veszekedések, egy párkapcsolatba az ilyesmi belefér. Tudom, hogy Cristofel nem fog többet bántani” – mondta Vivien a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik