Szórakozás

Puzsér: A szakállas nő egy mocskos hazugság

Az Eurovíziós Dalfesztivál legmegosztóbb versenyzője, az osztrák Conchita Wurst felbukkanása vágta ki a biztosítékot országunk megmondóemberénél.

Puzsér Róbert nem hagyhatta ki repertoárjából az Eurovíziós Dalfesztivál nemes egyszerűséggel csak szakállas nőként emlegetett versenyzőjének ekézését sem. Ahogy már mi is megírtuk, a Conchita Wurst művésznevű, Thomas Neuwirthként született osztrák énekest imádják odakint, félő, hogy még Kállay-Saunders András kiváló esélyeit is ronthatja az ő szereplése.


Fotó: Facebook

Puzsér persze másképp látja, Facebook-oldalán közzétett hosszas elemzéséből most csak egy rövidebb részt emelnénk ki:

“… eljön a nap, melyen a szakállas Thomas Neuwirth nagyestélyiben a színpadra lép, hogy valami félmilliárd ember előtt előadjon egy sz*r popslágert. Azt állítja, hogy Conchita Wurstnak hívják, és popdíva. A képernyő innenső oldaláról nem látni, vajon tudatában van-e annak, hogy szakállal szegélyezett rúzsos ajkával épp transzneműek tízezreit köpi pofán. Tudja-e, milyen nyomorúságos vásári mutatványt fabrikál egy létező szexuális zavarból, és teszi nevetségessé mindazt, amit a világ kulturáltabb fele szabad identitásválasztásról gondol. A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság”


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik