Szórakozás

Visszaszólt Berki Puzsérnak

Berki Krisztián szerint Puzsér még az élő fába is beleköt és sz*r lehet neki úgy élni, hogy senkit sem dicsérhet.

Puzsérnál korábban az verte ki a biztosítékot, hogy az egykori Fradi-vezér harmincmilliót költött el egyetlen nap alatt.
“Amíg a TV2 nem talál egy beszélő tyúkot, addig Berki Krisztián jogosan érezheti magát bebetonozva a csatorna esti műsorsávjába. A súlyosan érzelmi fogyatékos félbűnöző ezúttal azzal henceg a bulvárlapok címoldalain, hogy egy húszmilliós autóval meg egy tízmilliós órával “lepte meg magát” – írta Puzsér, most pedig Berki szólt vissza a kritikusnak.


Fotó: TV2

“Egynémely mondat már-már a személyiségi jogaimat is sérti talán. Én már akkor is figyelemmel követtem az érzelmi kitöréseiről közismert Kritikus Úr ténykedését, mikor még nem került be nagy nézettségű kereskedelmi szuperprodukciókba megmondóemberként. Azóta pedig sarkos vélemény nyilvánításaival sokak tetszését/ellenérzését is kivívta már (…) Van aki önmagában érdekes és szórakoztató százezrek és milliók számára, valaki meg csak úgy tud a média farvizén maradni, ha beleköt az élő fába is. Ki-ki döntse el magának, hogy az általam mélyen tisztelt Kritikus Úr melyik kaszthoz tartozik!?Kritikus Úr, Isten hozta a Médiaszentek Birodalmában. Isten hozta Bulváriában” – írta Berki, aki valahol “sajnálja” Puzsért.

“Kritikus Úr! – azért szar lehet úgy egy életet leélnie, hogy nyilvánosan soha sem dicsérhet! Ön egyszerűen nem lehet boldog, nem állhat fel a színházban a mozi teremben és tapsolhat meg egy színészt, hiszen Ön csak egy kritikus, legörbült szájjal, mindig hűvösen, kimérten. Nagy élet ez, mindeközben a berki mindig minden körülmény között azt csinálja amit szeretne! Mosolyogjon! Ja, hogy azt sem lehet…” – írta Berki, aki legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy kivasaltatta a heréit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik